Sposób przygotowania

Rybę solimy pieprzymy i skrapiamy sokiem z cytryny, panierujemy ją w mące jajku i bułce tartej, smażymy na głębokim oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciiekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubimy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo pysznie się zapowiada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !