Sposób przygotowania

Twaróg łączymy z resztą składników i wyrabiamy jednolitą masę. W razie potrzeby można dodać więcej śmietany, ale musimy pamiętać, aby nie było zbyt rzadkie bo farsz nam wyleci z pierogów. Ciasto na pierogi robimy wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/121131/ciasto-pierogowe-elastyczne.html. Następnie nakładamy farsz serowy, zlepiamy i gotujemy w lekko osolonej wodzie. Można podawać z masełkiem, posypane cukrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Pyszne.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczne, moje ulubione :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    to dla mojego syna, bo ja to tylko na słono, na ostro:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ekstra ci wyszły!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    A dla mnie pierożki i na słono i na słodko. Wszystkie uwielbiam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    moje ulubione :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !