Sposób przygotowania

Sałatę myjemy, osuszamy i układamy na kromce pieczywa ryżowego. Nagrzewamy patelnię grillową i grillujemy plastry cukinii i paprykę. Odkładamy do ostygnięcia. Kiedy cukinia ostygnie to układamy plastry tak, aby utworzyły okrąg i środek wypełniamy stopniowo składnikami - twarożkiem, poszarpaną sałatą, papryką i na koniec posypujemy szczypiorkiem. dla dekoracji można ułożyć klika długich szczypiorków na naszym daniu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Ale sympatyczna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Z grilla wszystko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    zjadłabym taką kanapkę:))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    anocek

    Wygląda pięknie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo dziękuję i cieszę się, że się podoba
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !