Przepis i sposób przygotowania na: MIGDAŁOWIEC
Kaszę ugotować na mleku. Ostudzić. Margarynę zmiksować z cukrem, dodać ostudzoną i ugotowaną na mleku kaszę, dodać zapach migdałowy.
Kremem przełożyć ostudzone placki.
SMACZNEGO !!!
mąka | 3 szkl. |
miód | 1 łyżka |
Soda oczyszczona Prymat | 2 łyżeczki |
jajko | 2 sztuki |
margaryna | 15 dag. |
masa | |
mleko | 1/2 l. |
kasza manna | 4 łyżki |
cukier | 3/4 szkl. |
margaryna | 1 kostka |
tłuszcz do formy | - - |
olejek migdałowy | - - |
Bułka tarta klasyczna Prymat | - - |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: