Sposób przygotowania

Utrzeć na nierdzewnej tarce korzenie selera, skropić je sokiem cytrynowym, żeby nie ściemniały. Utrzeć jabłka ze skórką i korzeń czarnej rzepy.. Składniki wymieszać po dodaniu oliwy z oliwek. Odstawić na pół godziny do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    pyszna taka
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Fajna , muszę spróbować;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Robię surówke z selera, ale z czarną rzepą jeszcze nigdy nie robiłam. Warto zrobić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    dawno takiej nie jadłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo zdrowa i pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczna i zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna i zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajna surówka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajna i smakowita
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    lubię takie dodatki do obiadu , a z czarna rzepa koniecznie muszę sprobować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !