Sposób przygotowania

pieczarki pokroić na małe kawałki i ugotować w 2 litrach wody gotować aż będą miękie dolać pół litra wody pierś pokroić w kostkę i podsmarzyć na złoty kolor dodać cebulkę do piersi z dwie duże podsmażyć chwilkę aż się zeszkli przełożyć wszystko do pieczarek i cały czas gotować wszystko na małym ogniu dodać pęczek kopru świeżego pokrojonego na drobno i dalej gotować dodać serki hochland i mieszając cały czas czekać aż się rozpuszczą w całości ale pamiętajcie cały czas mieszamy!!!!!! po rozpuszczeniu dodajemy 250ml śmietanki 30% czekamy aż się zagotuje dodajemy do smaku sól pieprz zdejmujemy z ognia i czekamy aż przestygnie trochę podajemy na ciepło

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !