Sposób przygotowania

Grzyby oczyść,opłucz,osusz,pokrój na plastry.Rukolę i sałatę opłucz i osusz.Orzeszki upraż na suchej patelni.Przygotuj sos:miód wymieszaj z octem i oliwą,przypraw do smaku solą i pieprzem.Na patelni rozgrzej olej,wrzuć borowiki,smaż na średnim ogniu około 8 minut,od czasu do czasu mieszając.Oprósz solą i pieprzem.Rukolę i sałatę rozłóż na talerzu,posyp orzeszkami,polej sosem.Na wierzchu ułóż gorące grzyby.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !