Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DESER JABŁKOWO-RYŻOWY

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kleik ryżowy 3 łyzeczki
cukier 1 łyżeczka
jabłko 0,5 szt
woda 50 ml
jogurt naturalny 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: DESER JABŁKOWO-RYŻOWY

Jabłko obieramy i ścieramy na tarce. Gotujemy wodę z cukrem, dodajemy starte jabłko i kleik ryżowy, wszystko starannie mieszamy. Podajemy z jogurtem naturalnym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata72 08.04.2011 10:38
w sam raz dla dzidziusia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak