Sposób przygotowania

Filety kroimy w kostkę,dodajemy sól i pieprz do smaku.Posypujemy mąką i smażymy na oleju.Pora i cebulę obieramy.Pora kroimy w krążki a cebulkę w półkrążki,dodajemy do mięsa i szklimy.Wlewamy 3/4 szklanki wody,dodajemy ziele angielskie i liść laurowy.Dusimy około 5 minut,dodajemy koncentrat pomidorowy.Doprawiamy chili.Podajemy z grubszym makaronem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Pomysłowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczne mięcho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    przepyszne mięsko:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !