Sposób przygotowania

Herbatniki prószymy bardzo drobniuteńko , roztopić masło i połączyć z herbatnikami, ma mieć konsystencję wilgotnego piasku, tortownicę 20-22 cm wykładamy na dno okruszki ubijamy dobrze i wsadzamy do lodówki na pół godziny. Piekarnik zaś rozgrzać do 180 st. Budyń , ser i cukier miksujemy , dodając jajka , oraz aromaty i wylać na schłodzony spód i pieczemy 40 minut . Wyjąć , zostawić aby przestygł i wstawić do lodówki najlepiej na noc.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ciekawy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    o fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    bardzo ciekawy przepis,chętnie wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !