Sposób przygotowania

Kawałki kiełbasy serdelowej lub serdelki ustawić na okrągłych podstawkach z bułki lub
chleba posmarowanego masłem.
Chleb posypać dekoracyjnie drobno posiekaną rzeżuchą .
Główkę krasnoludkowi robi si z twarogu lub z połowy jaja, a nos i usta z kawałeczków
pomidora, marchwi lub papryki; oczka - z ziaren pieprzu lub kawałków marynowanych
grzybów.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    krasnolutki czy krasnoludki?
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pomysłowe, szkoda że nie ma zdjęcia.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata72

    fajne, muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !