Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ciasto na pierogi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka tortowa 1/2 kg
masło roztopine 1 i 1/2 łyżki
woda letnia
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: ciasto na pierogi

Mąkę przesiać, posypać solą dodać pozostałe składniki, wody dodać odpowiednio, tak aby powstała konsystencja ciasta.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 01.07.2012 11:16
pierogi to jest to
forgielka 07.04.2011 10:25
bardzo dobra podstawa do pierogów

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak