Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z ryby smażony w panierce

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z ryby 80 dkg
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko 1 sztuka
tłuszcz do smażenia
sok z cytryny 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z ryby smażony w panierce

Rybę skropić sokiem z cytryny, posypać przyprawą do ryb, solą i pieprzem. Jeśli filety są duże można je podzielić. Każdy kawałek moczymy w rozkłóconym jajku i obtaczamy bułką tartą. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 01.10.2013 07:33
smaczna ryba
IlonaAlbertos 31.05.2013 13:56
Apetyczna rybka.
ben-ka 17.11.2012 13:59
też lubię fileciki bo nie mają ości.
[email protected] 24.05.2012 13:12
Lubie taki obiad
mela251
mela251 14.03.2012 08:50
smakowita rybka
m1monika 04.02.2012 10:25
smaczna
Krystyna32 11.01.2012 11:32
pycha
Iwusia 30.12.2011 20:24
smakowita rybcia
barbara11561 22.12.2011 00:41
super
smakoszek 20.08.2011 10:09
pyszny
kuklik 22.06.2011 21:19
pyszne takie filety
IKrakowianka 18.05.2011 23:17
bardzo lubię ryby
Seba 03.05.2011 22:08
ludziom się powodzi...
mirosława4 22.04.2011 20:33
smaczny obiadek
Motorek 14.04.2011 17:50
pycha
Iwona51
Iwona51 07.04.2011 00:08
smaczne
MAR3STA 06.04.2011 19:07
ale smaczna taka rybka;)
Sylwia88 06.04.2011 11:11
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak