Sposób przygotowania

Rybę skropić sokiem z cytryny, posypać przyprawą do ryb, solą i pieprzem. Jeśli filety są duże można je podzielić. Każdy kawałek moczymy w rozkłóconym jajku i obtaczamy bułką tartą. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ale smaczna taka rybka;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny obiadek
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    ludziom się powodzi...
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię ryby
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne takie filety
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowita rybcia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowita rybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    Lubie taki obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też lubię fileciki bo nie mają ości.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczna rybka.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczna ryba

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !