Sposób przygotowania

Masło czy margaryna tylko miękkie zaczynamy ubijać mikserem dodając cukry , cały czas ubijając dodajemy jeszcze żółtka , mąki i szczyptę możemy posolić i miksujemy ciasto na wolnych obrotach. Tym ciastem napełniamy szpryce i wyciskamy dowolne kształty na papier do pieczenia .Pieczemy w temp. 140 do koloru jasno złotego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne , lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne , lubię takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !