Sposób przygotowania

Masło z cukrem ubijamy mikserem , aż zauważymy że masa zmieniła na kolor bardzo jasny , po chwili dodajemy mąkę , kakao i skrobię . Miksować . Miksturę wkładamy do dużej szprycy i wyciskamy na papier dowolne kształty . Pieczemy 15 minut w 170 st. i studzić na kratce.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    te w środku to kakaowe ) i tak fajnie jest !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Ciasteczka I klasa!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne, lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne, lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !