Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa z ryżem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 230 dag
koncentrat pomidorowy 1 op
włoszczyzna 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa z ryżem

Do garnka wlać ok 2-3 litry wody, wrzucić umytą wcześniej włoszczyznę,można równiez dodać porcję rosołową lub skrzydełka.Gdy składniki sie udotują wyjąć warzywa, wywar zaprawic koncentratem pomidorowym, doparwić do smaku.
Ryż ugotować na sypko.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak