Sposób przygotowania

Kiełbaski nacinamy najpierw posypujemy je wszystkimi przyprawami po kolei i smażymy na małym ogniu do 20 minut dolewając 2 łyżeczki wody , po usmażeniu są soczyste , delikatnie przysmażone . Podałam z ogórkami konserwowymi.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    pyszne takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszna klasyka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    uwielbiam przyprawe kabab gyros iczesto ją stosuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !