Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bitki wołowe duszone w cebuli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sól
cebula 4 szt.
przecier pomidorowy 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: bitki wołowe duszone w cebuli

Wołowinę umyć, wyżyłować, pokroić w plastry, zbić, ułożyć w rondlu, przekładając pokrojoną w piórka cebulą, lekko oprószyć solą, dusić pod przykryciem, podlewając od czasu do czasu woda; gdy mięso jest już miękkie, dodać przecier pomidorowy, poddusić chwilę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 14.09.2011 18:19
az slinka cieknie
Joanna108
Joanna108 23.06.2011 12:14
takie są najlepsze
jogobella231
jogobella231 28.05.2011 15:45
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak