Sposób przygotowania

Filety odsączyć, osuszyć, opruszyć solą, przyprawą do ryb, pieprzem ziołowym i czarnym i skropić świeżo wyciśniętym sokiem z cytryny. Odstawić w chłodne miejsce na jakąś godzinę czasu. Po czym czasie filety obtaczamy w kolejno w mące, jajku, bułce tartej i smażymy na oleju.

Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy, odparowujemy, gnieciemy, dodajemy masło i mleko, ponownie gnieciemy. Wykładamy na talerz specjalną łyżką do porcjowania ziemniaków. Dekorujemy zieleniną. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super szybki piątkowy obiad;)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ja już pangi nie jem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !