Sposób przygotowania

Schabowe rozbijamy tłuczkiem, zeby były dość duże. Przyprawiamy solą, pieprzem, przyprawą do mięsa, przyprawą do wieprzowiny. Następnie kładziemy plasterek sera żółtego, potem plasterek ulubionej szynki, pokrojony w paski ogórek kiszony, cebulkę pokrojoną, paprykę pokrojoną w plaster. Wszystko zawijamy i spinamy wykałaczkami. Smażymy niepanierowane na oleju. Ja je podaję często albo z sosem pieczarkowym, albo z pieczeniowym ciemnym.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    Zrobiłam wyszły pyszne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    aż mi ślinka cieknie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !