Sposób przygotowania

Majonez łączymy z jogurtem i zieleniną.Ziemniaki kroimy w grubą kostkę.Kalafior dzielimy na różyczki.Fasolkę gotujemy.,kalafior blanszujemy 3 minuty w wodzie.Dodajemy sól,cukier i pieprz.Cebulkę siekamy razem ze szczypiorkiem.Wszystkie składniki mieszamy i łączymy z sosem majonezowym.Polecam

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Podoba mi się takie połączenie składników:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !