Sposób przygotowania

Rzodkiewki, ogórka i zieleninę (koperek, natka, szczypiorek) opłukałam i dokładnie osuszyłam. Zieleninę posiekałam (2 łyżki), rzodkiewki i ogórka (razem ze skórką) pokroiłam w drobniutką kostkę. Dodałam wszystko do serka wiejskiego, doprawiłam pieprzem ziołowym i wymieszałam. Z kawałka ogórka i rzodkiewki ostrym nożykiem ścięłam spiralne paski, które następnie zwinęłam w rozetki. Na wafle nałożyłam porcje wiosennego serka, udekorowałam rozetkami rzodkiewki i ogórka oraz listkami koperku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    wyglądają przepięknie!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania60

    ale dzieła
  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Twoje zdjęcia chciało by się zjeść! A co dopiero potrawy!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ślicznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Bardzo sympatyczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    sliczne, mmm.... :)
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misia90

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia311

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia311

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    co za świetne komentarze! super, pycha, ekstra - załamać się można takie jesteście wygadane.....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Bardzo apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !