Sposób przygotowania

Buraka obrałam ze skórki - radzę robić to w rękawiczkach żeby nie zabarwił dłoni. Ostrym nożykiem skrawałam miąższ w cienkie paski tak jakby obierając warzywo - potrzebne są 4 dość długie paski, które następnie zwijamy spiralnie w kształt kwiatu - w środek każdego włożyłam kuleczkę z sera. Resztę sera i pozostałości buraka wrzuciłam do małego pojemnika blendera dodając sok z cytryny, jogurt i miód - zmiksowałam na gęstą, gładką pastę. Posmarowałam nią wafle. Wierzch każdego przybrałam listkami natki i kiełkami oraz przygotowanymi wcześniej kwiatami z buraka.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    piękny
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    super wygląda
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Cudeńko!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ślicznie wyglądają.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    śliczności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misia90

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dzieło sztuki na śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !