Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki z wątróbki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 30 dkg
papryczka słodka
rozmaryn
sól
pieprz
boczek 20 szt
ser gouda 20 szt

Przepis i sposób przygotowania na: roladki z wątróbki

wątróbki przekroić na pół osuszyc. Każdy plaster boczku oprószyć papryką i pieprzem ułożyc na nim kawałki wątróbki i ser żółty słupki. zwinąć w roladki wykałaczkami. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym i piec 20 min w tep. 200C

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak