Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

RUMSZTYK WOŁOWY

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 1 kg.
mąka 5 dag.
tłuszcz - -
sól - do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat - do smaku
Pieprz ziołowy mielony Prymat - do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: RUMSZTYK WOŁOWY

Mięso umyć, pokroić na grubsze kotlety, zbić tłuczkiem, uformować owalne rumsztyki. Posypać solą i pieprzem do smaku, obtoczyć w mące. Smażyć kilka minut na mocno rozgrzanym tłuszczy. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak