Sposób przygotowania

Mięso mielimy przez maszynkę,razem z cebulą.Namoczyć bułkę w mleku i po wyciśnięciu dodać do mięsa.Dodać surowe jajko i przyprawić.Jeśli masa jest zbyt rzadka,można dodać bułki tartej.Z masy mięsnej robić niewielkie,płaskie kotleciki o grubości 2 cm.Obtaczać je w mące i smażyć na złoty kolor,na rozgrzanym smalcu.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    fajne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajna nazwa:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    coś innego
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    to fajniutkie jest

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !