Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować. Cebulę pokroić w drobna kostkę. Filet pokroić na małe kawałki dodać przyprawy i posolić do smaku, dodać olej i wymieszać, odstawić na min 15 min. Mięso mocno podsmażyć na rozgrzanej patelni. Makaron z zupek zalać wrzątkiem, nie dodawać załączonych przypraw, odstawić na 5 min, odlać wodę. Wszystkie składniki wymieszać.

Komentarze

  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    bardzo ją lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Warto taką robić.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !