Sposób przygotowania

Żelatynę namoczyć w 100 ml zimnej wody.Śmietankę zagotować z cukrem i cukrem waniliowym.Dodać namoczoną żelatynę i rozprowadzić.Doprawić zapachem migdałowym i rozlać do 6 kubeczków.Pozostawić do ostudzenia(ok. 60 min).Następnie każdy kubeczek zanurzyć na chwile w gorącej wodzie i wyjąć na talerzyk.Truskawki oczyścić,zmiksować z cukrem pudrem i podawać z galaretkami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Pychotka:)
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lobie wiec wypróbuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !