Sposób przygotowania

Do 2 l wody dajemy wedzona kość .Gotujemy ok 15 min .Dodajemy pokrojone ziemniaki i marchew ,doprawiamy kucharkiem . Potem dodajemy podsmażoną kiełbasę pokrojoną w kostkę i dodajemy żurek w proszku.Gotujemy 5 min .Dodajemy chrzan i śmietanę. Moje dzieci uwielbiają moczyć świeżą bułeczkę w żurku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Yvonne

    podoba mi się określenie \"żureczek\" :)))
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    to jest super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !