Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grzyby z boczkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby 45 dag
boczek wędzony
cebula 1 szt.
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: grzyby z boczkiem

Boczek pokroić na kawałki stopić na patelni. Cebulę obrać, wypłukać, pokroić w kostkę, dodać do boczku, zeszklić. Oczyścić grzyby, obrać, pokroić dodać na patelnię, smażyć razem kwadrans pod koniec smażenia przyprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 27.08.2011 15:43
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak