Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grzanki nadziewane z serem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułki 80 g
masło 1 g
jajko 1 sztuka
ser żółty 30 g
wędlina 20 g

Przepis i sposób przygotowania na: grzanki nadziewane z serem

bułkę wydrążyć jajko umyć ugotować na twardo ostudzić i posolić ser zetrzeć na tarce po czym rozetrzeć z masłem wędlinę pokroić w kostkę do sera dodać jajko wędlinę i wymieszać wydrążoną dziurkę w bułce nadziać farszem zwilżyć powiesz nią farszu i bułki ułożyć na blasze i piec około 10 minut aż bułka będzie krucha

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak