Sposób przygotowania

Żółtka ukręcić na puszystą masę, dodać olej i koniak. Stopniowo dodawać mąkę i ugniatać ciasto. Na wysmarowaną tłuszczem blachę wyłożyć ciasto. Piec ok. 15 min. w temp. 190 stopni. Po wystudzeniu ciasto posmarować roztopionym masłem oraz sokiem z cytryny. Posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Ekstra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    na pewno wypróbuję;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Coś nowego:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    jeszcze takiego nie jadałam :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    bardzo ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    szybko i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo ciekawe ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !