Sposób przygotowania

Pory oczyścić i odciąć górne odcinki liści oraz korzonki , przekroić wzdłuż na połówki i umyć. Następnie pokroić na kawałki [3 cm] zalewamy wodą może być wrzątek z dodatkiem soli, cukru i gotujemy 15 minutek. Miękkie już pory odcedzamy i układamy na salaterce . Jabłka i cytryny obrać i pokroić w kostkę usunąć pestki , wymieszać z majonezem , śmietaną , natkę poszatkować i połączyć oraz porami i doprawić .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    bardzo ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    bardzo ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    tak inaczej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !