Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie pod cebulową pierzyną

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

płaty śledziowe solone 3 szt.
oliwa 1/2 szkl.
cebula 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie pod cebulową pierzyną

Śledzie moczymy, kroimy na kawałki i przekładamy do miseczki. Na wierzch układamy krążki cebuli. Wszystko zalewamy oliwą. Odstawiamy na kilka godzin.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 04.10.2012 15:04
bardzo lubię śledzie
gusia1000 15.04.2011 00:32
To jest to.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak