Składniki:
sok z cytryny | |
sól | |
pieprz | |
mąka | |
olej do smażenia | |
płatki migdałowe | 1,5 łyżki |
sos | |
agrest | 25 dkg |
woda | 1/4 szklanki |
masło | 2 łyżki |
cukier | 1,5 łyżki |
Imbir mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
pstrąg wędzony filet | 2 szt |
sok z cytryny | |
sól | |
pieprz | |
mąka | |
olej do smażenia | |
płatki migdałowe | 1,5 łyżki |
sos | |
agrest | 25 dkg |
woda | 1/4 szklanki |
masło | 2 łyżki |
cukier | 1,5 łyżki |
Imbir mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
pstrąg wędzony filet | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: