Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

biszkopt z mandarynkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt 1 szt
masa: mandarynki w puszcze 2 szt
sok pomarańczowy 2 szkl
budyń waniliowy 2 szt
śmietanka fiks 4 szt
śmietana 30% 1,2 l
herbatniki czekoladowe 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: biszkopt z mandarynkami

upiec biszkopt z 5 jajek. Mandarynki osączamy i układamy na biszkopcie. Na soku gotujemy budyń. Gorące ukłądamy na ciasto. Śmietanę ubijamy z fiksem. Wykładamy na budyń. Na wierzch rozkładamy herbatniki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 09.04.2012 09:25
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak