Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska z fetą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
ser feta 1 szt
cebula czerwona 2 szt
jabłko 2 szt
Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat
pieprz
ogórki 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z fetą

Ogórki i jabłka pokroic w kostke, kapuszte poszatkować, ogórki pokroić w plasterki, ser w grubsza kostke. Składniki wymieszac, polać sosem, doprawic do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rybciia 06.06.2013 08:12
mi smakuje :-)
Pani Domu 01.06.2013 23:34
fajna surówka
Ada-Gaba 12.10.2012 07:22
szybko i smacznie
dianix 24.01.2012 21:30
pyszne, ale jab?ka nie dodawalam nidgy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak