Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybne kotleciki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

płaty śledziowe 0,5 kilo
bułka czerstwa
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko 2 sztuki
sól
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Rybne kotleciki

Bułkę moczymy w wodzie i odciskamy z wody. Rybę mielimy, bułkę też, dodajemy jajka i przyprawy dobrze mieszamy. Formujemy małe kotleciki i układamy na rozgrzany tłuszcz. Smażymy z dwóch stron na złoty kolor. Podajemy z ziemniakami lub pieczywem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 12.10.2011 20:12
uwielbiam rybe w każdej postaci
Magdalena1110 04.04.2011 16:34
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak