Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z kukurydzy i grzybków marynowanych

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kukurydza 1 puszka
korniszony 2 szt
grzybki marynowane 8 szt
jabłko winne 1 szt
sok z cytryny 1 łyżka
koperek usiekany 2 łyżki
sos
musztarda 1 łyżka
majonez 3 łyżki
jogurt 2 łyżki
sól do smaku
cukier szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z kukurydzy i grzybków marynowanych

Składniki sosu dokładnie mieszamy i schładzamy.Jabłko obieramy i ścieramy na tarce,skrapiamy sokiem z cytryny.Korniszony i grzybki kroimy w kostkę a kukurydzę osączamy z zalewy.Wszystko polewamy sosem i dokładnie mieszamy posypujemy koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 20.05.2012 20:09
smaczna
dorotka0000025 20.08.2011 22:44
pycha
Krystyna32 16.08.2011 07:18
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak