Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczek przyrządzony przez Piotra.

Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Sól czosnkowa jodowana Prymat
majeranek
ręczniczek papierowy

Przepis i sposób przygotowania na: Boczek przyrządzony przez Piotra.

Mięso porządnie natrzeć solą czosnkową (może być sól + czosnek granulowany) i majerankiem. Zawinąć(dość grubo) w ręczniczek papierowy kuchenny i włożyć do lodówki na 2 tygodnie. Po tym czasie będzie doskonały na chlebek, jako przekąska, do zrazów lub innych kulinarnych zachcianek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 14.09.2012 06:40
wyglada apetycznie
kuklik 26.01.2012 13:18
wspania?y pomys?
Wacław 23.09.2011 10:29
fajny przepis,musze go wypróbować
novita23 25.04.2011 18:04
pyszny
MAR3STA 18.04.2011 23:30
trzeba spróbować;)
IZABELA29 18.04.2011 10:38
swojskie najsmaczniejsze
Mirka-Ludomila 16.04.2011 08:07
Mąż bardzo lubi przygotowywać jedzonko i jeść również ;-)
Kate131 15.04.2011 08:15
z Piotra chyba dobry kucharz!
Motorek 14.04.2011 19:09
musi być smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak