Sposób przygotowania

Mięso porządnie natrzeć solą czosnkową (może być sól + czosnek granulowany) i majerankiem. Zawinąć(dość grubo) w ręczniczek papierowy kuchenny i włożyć do lodówki na 2 tygodnie. Po tym czasie będzie doskonały na chlebek, jako przekąska, do zrazów lub innych kulinarnych zachcianek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    musi być smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    z Piotra chyba dobry kucharz!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    Mąż bardzo lubi przygotowywać jedzonko i jeść również ;-)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    swojskie najsmaczniejsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    trzeba spróbować;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis,musze go wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspania?y pomys?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    wyglada apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !