Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledziowa kolorowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

płaty śledziowe 4 szt
kukurydza w puszce 1 puszka
biała część pora 10 dag
ogórki konserwowe 4 małe
papryka czerwona 1 szt
majonez 3 łyżki
jogurt naturalny 2 łyżki
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Śledziowa kolorowa

Płaty śledziowe wymoczyć minimum4 godziny, paprykę i ogórki pokroić w kostkę, pora w piórka, a kukurydzę odcedzić.
Śledzie pokroić, wymieszać z pozostałymi składnikami, zalać sosem zrobionym z majonezu i jogurtu, doprawić pieprzem według uznania

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

justyna54 08.04.2011 10:05
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak