Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

biszkopt rabarbarowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopty 2 szkt
rabarbar 40 dkg
cukier 25 dkg
skórka z cytryny
budynie waniliowe 2 szt
galaretka agrestowa 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: biszkopt rabarbarowy

pieczemy 2 biszkopty z 4 jajek. Rabarbar oczyścić i pokroić w kawałki zasypać cukrem i skórką ugotowac w małej ilości wody. Nadmiar wody odcedzić. Budyń przygotować wg przepisu i połączyć z masą ugotować masę rabarbarową gorącą przekładamy biszkopty. Wierzch polewamy galaretką tężejaca

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pietruszka 08.07.2012 12:10
pyszne ciacho

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak