Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sznycle

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sznycle wieprzowe 5 szt
boczek 50 g
mąka 1 łyżka
cebula 3 szt
musztarda 3 łyżeczki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Sznycle

Sznycle posmarować musztardą. Pieprz ziołowy wymieszać z mąką, obtoczyć w niej sznycle. Boczek i cebulę pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na oleju. Sznycle smażyć na małym ogniu z każdej strony przez 3-4 minut. na ciemnozłoty kolor. Na każdym sznuclu układać porcję cebulki z boczkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 04.10.2012 08:57
Super
Łukasz15 19.07.2012 10:21
Lubię sznycle
iza15 09.08.2011 23:57
pyszności
Adamorek 27.06.2011 21:33
fajne
jasiek 21.06.2011 18:54
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak