Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka gotowana
ogórki kiszone
cebula
majonez tradycyjny
pieprz
sól
jajko ugotowane na twardo

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Jajka przekroić na pół, wyjąć żółtka. Szynkę, cebulę i ogórki pokroić w drobniutką kostkę, dodać rozgniecione żółtka, majonez i dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Połówki jajek napełnić farszem. Posypać świeżo zmielonym pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 28.12.2013 06:27
uwielbiam jajka
fotoviderek 05.10.2013 09:06
Lubię takie jaja :)
Rybciia 08.06.2013 21:06
bardzo lubię :-)
Tika4444 11.12.2011 22:33
super pomysl
Tika4444 11.12.2011 22:33
super pomysl
Tika4444 11.12.2011 22:33
super pomysl
rzenia15 19.11.2011 20:08
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak