Sposób przygotowania

Czekoladę rozpuścić. Żółtka oddzielić od białek i utrzeć razem z margaryną, cukrem pudrem i przestudzoną czekoladą na jednolitą masę. Dodać do tego mąkę z proszkiem do pieczenia i wymieszać. Ubić białka ze szczyptą soli na pianę, dodać do masy czekoladowej i delikatnie wymieszać Piec w tem 190st.C około 50 min

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    uwielbiam babki
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Prosty i ciekawy przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Znakomita

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !