Sposób przygotowania

Makaron gotujemy all dente we wrzącej wodzie z dodatkiem oliwy z oliwek. Odcedzamy go po ugotowaniu i odkładamy do ostygnięcia. Pomidorki myjemy i osuszamy. Na wykałaczki nadziewamy najpierw pomidorki , potem po listku bazylii, makaron farfalle i znowu listek bazylii. Można delikatnie spryskać oliwą z oliwek.

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    Śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję :)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pi?kny akcent na stole np. na imprezk?.?liczny i jadalny.
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    Cudnie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    miło mi , że się podobają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !