Składniki:
wywar rosołowy | 2 l |
fasolka szparagowa | 40 dkg |
ziemniaki | 40 dkg |
marchew | 4 szt |
czosnek | 2 ząbki |
szynka | 30 dkg |
vegata | |
pieprz | |
natka pietruszki | garść |
papryka czerwona | 1,2 strąka |
wywar rosołowy | 2 l |
fasolka szparagowa | 40 dkg |
ziemniaki | 40 dkg |
marchew | 4 szt |
czosnek | 2 ząbki |
szynka | 30 dkg |
vegata | |
pieprz | |
natka pietruszki | garść |
papryka czerwona | 1,2 strąka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: