Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

lekka zupa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wywar rosołowy 2 l
fasolka szparagowa 40 dkg
ziemniaki 40 dkg
marchew 4 szt
czosnek 2 ząbki
szynka 30 dkg
vegata
pieprz
natka pietruszki garść
papryka czerwona 1,2 strąka

Przepis i sposób przygotowania na: lekka zupa

ziemniaki, marchew i paprykę pokroić w kostkę, a fasolę w kawałki. Czosnek przecisnąć przez praskę. Szynke pokroić w kostkę. Warzywa i szynkę zalac w rondelku wywarem i ugotować do miękkości. Doprawić do smaku i posypać natką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

JaPaqc 23.08.2012 07:58
taka do popicia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak