Sposób przygotowania

Wątrobę płuczemy i kroimy w sredniej wielkości cienkie kawałki.Pieczarki oczyszczamy i kroimy w plastry.Cebulę obieramy i kroimy w pióra.Na patelni na niewielkiej ilości tłuszczu podsmażamy wątrobę,gdy lekko się podsmaży dodajemy cebulę z pieczarkami.Smażymy razem,po czym wlewamy szklankę wody ,doprawiamy solą i pieprzem,przykrywamy pokrywką i dusimy około 10 minut.Wlewamy smietane wymieszaną z łyżką mąki.Dokładnie mieszzamy i wsypujemy natke pietruszki.Podajemy na ciepło.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    super przepis!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Na obiad super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Zgadzam się - super obiadowa propozycja:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    lubię to :P
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    fajny przepis
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    znakomity gulasz
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    Ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !