Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane banditki

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8 szt
pieczarki 7 szt
cebula 1 szt
Szczypiorek cienki
majonez
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane banditki

Jajka ugotować na twardo. Przeciąć na pół, wydrążyć zółtko. Cebulę i piecarki posiekac drobno i podsmażyć na oleju, dodać sól i pieprz, ostudzić, potem żółtka pokruszyć widelcem, wymieszać z pieczarkami i cebula, dodac majonez i nadziewać jajka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

accee 05.04.2011 22:45
Polecam
iwa643 05.04.2011 07:57
fajne
aguus 04.04.2011 12:38
często robię faszerowane jajka w święta, ale nigdy nie korzystałam z pieczarek:)
Misiabe 04.04.2011 00:30
Super, w sam raz na święta.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak