Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo. Przeciąć na pół, wydrążyć zółtko. Cebulę i piecarki posiekac drobno i podsmażyć na oleju, dodać sól i pieprz, ostudzić, potem żółtka pokruszyć widelcem, wymieszać z pieczarkami i cebula, dodac majonez i nadziewać jajka.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Super, w sam raz na święta.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    często robię faszerowane jajka w święta, ale nigdy nie korzystałam z pieczarek:)
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !